Begripvolle aanpak, zeer goed resultaat en opvolging

Hierbij had ik graag mijn tevredenheid gedeeld i.v.m. de ingreep die Dokter Hendrickx bij mij uitvoerde. Op 29 juni werd er een bruin vlekje verwijderd onder mijn oog dat heeft me slapeloze nachten bezorgd want er moest een diameter van ongeveer 2 cm verwijderd worden. Maar toch had ik er een goed gevoel bij want volgens verschillende mensen was ik in goede handen dat zei ook een gepensioneerd plastisch chirurg. Nu meer dan een maand later kan ik dat ook zeggen alles is mooi gedaan en het litteken geneest mooi ook de opvolging na de operatie is echt uitstekend. Ondanks dat dit zowel lichamelijk als emotioneel zwaar was ben ik heel blij dat ik ben voorgesteld aan Dokter Benoit Hendrickx zo iemand heb je echt wel nodig want het is toch nog altijd een ingreep in je aangezicht wat niet echt prettig is. Vriendelijke groeten van een tevreden patiënt!

Ann B