Een droom voor iedere vrouw om zo zelfverzekerd buiten te komen dankzij Dr. Hendrickx!

Wegens uiterste tevredenheid laat ik graag mijn dankbaarheid na aan Dr.Hendrickx. Geruime tijd dacht ik erover na om een borstvergroting te laten ondergaan. Gezien dit toch een ingreep is waar je zeker wil over zijn, heb ik hierbij dan ook verschillende artsen bezocht. Bij de 3e arts twijfelde ik geen moment,dat gevoel van vertrouwen waar ik op zoek naar was: deze wordt het!
De warme ontvangst met een heerlijk drankje alleen al doen je meteen thuis voelen in Duinbergen Clinic. De geruststellende gesprekken,de manier van zijn zorg, de professionele aanpak, de nodige uitleg die een patient moet weten,de nazorg, kortom het totaalpakket was TOP! Door zijn perfectionisme krijg je dan ook een perfect natuurlijk resultaat!
Aan alle vrouwen die ooit een borstvergroting overwegen kan ik maar al te graag dr. Hendrickx aanraden! Mijn gevoel van vertrouwen werd bevestigd! Het resultaat is prachtig zoals ik het me ook had voorgesteld tijdens onze gesprekken.
Ook heb ik andere behandelingen ondergaan die ik nooit gedacht had wegens geen kennis of wantrouwen, maar bij Dr Hendrickx had ik geen enkel gevoel voor twijfel. Alles is dan ook naar wens verlopen.

Een droom voor iedere vrouw om zo zelfverzekerd buiten te komen dankzij Dr.
Hendrickx!

Groetjes van een supertevreden patient

De Winne A.