Het resultaat is perfect, ik ben blij dat ik u mocht ontmoeten

Graag had ik dokter Hendrickx willen bedanken voor de ontzettend goede zorgen die ik reeds van hem kreeg. Moesten alle dokters zoals Dokter Hendrickx handelen, zouden er heel veel gelukkige mensen rondlopen …

Zijn professionaliteit is reeds ontzettend veel waard, alsook het perfectionisme in de zorgen die hij uitvoert maakt dat iedereen met het volste vertrouwen bij hem kan komen. Daarbij is Dokter Hendrickx ook zo ontzettend attentvol dat het genezingsproces na een ingreep zoveel vlotter verloopt. Hij is oprecht ingenomen met zijn patiënten, wat vandaag de dag toch niet steeds het geval is……en wat er vooral voor zorgt dat de patiënt zich veilig voelt bij hem, dat een eventuele anesthesie dus veel makkelijker verloopt en de eventuele last na de ingreep veel draaglijker wordt.

Na de ingreep vroeg ik Dokter Hendrickx ook om eventueel wat anti-aging te doen. Bij een andere dokter zou ik het nooit gedaan hebben, en ik ben dus ontzettend blij dat ik hem mocht ontmoeten want het resultaat is perfect….in feite merk een andere niets, enkel dat je er stukken beter uitzie , en zo hoort het.

Ook het onthaal en de intimiteit in Duinbergen Clinic zijn pluspunten. De meisjes aan de receptie zijn én professioneel én attentvol én discreet…ook al zoals het hoort als je voor een esthetische ingreep gaat.

Als het om mij gaat zou ik m’n beste vrienden naar Dokter Hendrickx sturen, en dat is toch de beste manier om mijn dank en vertrouwen uit te drukken !

Christine V